Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul intoxicaţiei cu alcool de la Călăraşi, preluat de Parchet

ro

11 Jan, 2015 13:36 1446 Marime text
 
Dosarul în cazul celor şase persoane din Dragalina (Călăraşi) care s-ar fi intoxicat cu alcool metilic, două dintre acestea pierzându-şi viaţa, iar celelalte patru fiind în stare gravă, a fost preluat de Parchetul Tribunalului Călăraşi, care încearcă să stabilească provenienţa substanţei consumate.
 
Surse apropiate anchetei au declarat că principala ipoteză este intoxicaţia cu alcool metilic, iar anchetatorii încearcă acum să stabilească de unde provine substanţa. Aceasta ar putea proveni, conform surselor citate, dintr-o unitate industrială de producţie, respectiv o fabrică.
 
Poliţiştii şi procurorii au stat de vorbă cu mai multe persoane, apropiaţi şi rude ale victimelor şi încearcă totodată să găsească recipientele în care s-a aflat substanţa consumată de către cele şase persoane.
 
Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi unul în vârstă de 58 de ani, ambii din localitatea Dragalina, judeţul Călăraşi, au murit în spitale din Bucureşti şi Călăraşi, unde ajunseseră în stare gravă, existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat după ce au consumat alcool metilic.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii