Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul de corupţie al lui Victor Ponta nu se întoarce la DNA

ro

16 Nov, 2015 13:13 1037 Marime text
Judecătorii Instanţei Supreme au decis, astăzi, să nu întoarcă la DNA dosarul premier Victor Ponta, în care este judecat pentru infracţiuni de corupţie.
 
La termenul din 6 noiembrie, avocații lui Victor Ponta și Dan Șova au ridicat mai multe excepții prin care au contestat competența și legalitatea sesizării ÎCCJ, modul în care procurorii au administrat probele în dosar, au efectuat actele de urmărire penală și au solicitat retrimiterea rechizitoriului la DNA. Judecătorii au respins luni aceste excepții și au dispus începerea judecării pe fond a dosarului, relatează romaniatv.net.
 
„Respinge, ca neîntemeiate, cererile și excepțiile invocate de inculpații Ciurel Laurențiu-Dan, Graure Laurențiu-Octavian, Șova Dan-Coman și Ponta Victor-Viorel. Constată legalitatea sesizării Înaltei Curți de Casație și Justiție cu rechizitoriul nr. 122/P/2012 din 16 septembrie 2015 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Direcția Națională Anticorupție — Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, privind pe inculpații Ciurel Laurențiu-Dan, Cristea Dumitru, Graure Laurențiu-Octavian, Șova Dan-Coman și Ponta Victor-Viorel, legalitatea administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecății. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în decizia instanței.
 
Sursa foto: Observator 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii