Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosare penale întocmite la Constanţa. Mai multe persoane bănuite de furt, prinse de poliţişti

ro

05 Sep, 2017 12:02 1464 Marime text
În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, au întocmit dosare penale mai multor cetăţeni bănuiţi de sustragere de bunuri.

Astfel, poliţiştii au depistat-o pe R.G., în vârstă de 62 de ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un centru comercial din Constanța, produse alimentare. Prejudiciul în valoare de 19,99 lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În jurul orei 13:09, polițiștii l-au identificat pe R.N.L., de 20 de ani, din Constanța,  care ar fi sustras dintr-un centru comercial din Constanța, un accesoriu bărbătesc. Prejudiciul în valoare de 69,90  lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului magazinului.

Tot ieri, la ora 17:55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța l-au depistat pe M.S., de 33 de ani, din Constanța, care ar fi sustras dintr-un centru comercial din Constanța, un produs electronic. Prejudiciul în valoare de 182,51  lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au depistat-o pe R.C, de 63 de ani, din loc. Cuza Vodă, care ar fi sustras  telefonul și portofelul unei femei ce se afla la cumpărături într-un magazin alimentar. Prejudiciul în valoare de 400,  lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii