Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru un șofer cu permis suspendat prins circulând cu viteză excesivă pe Autostrada Soarelui. Mai mulți șoferi vitezomani depistați pe autostrăzi de polițiști

ro

25 Sep, 2017 10:08 2502 Marime text
În ultima săptămână, 32 de șoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 211 km/h, pe autostrada A3.
 
În perioada 19 – 24 septembrie  a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române care acționau pentru siguranța și fluența traficului rutier pe autostrăzi au depistat 32 de șoferi care circulau cu viteze excesive.
 
Astfel, pe autostrada A1, 4 șoferi au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 182 km/h şi 208 km/h.
 
De asemenea, pe autostrada A2, aparatele radar au înregistrat 5 conducători auto care se deplasau cu viteze cuprinse între 179 km/h și 196 km/h.
 
Dintre aceștia, unui bărbat, de 34 de ani, care circula cu 179 km/h pe Autostrada Soarelui i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, iar femeia care i-ar fi încredințat acestuia autovehiculul este cercetată pentru comiterea infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.
 
Tot în această perioadă, pe autostrada A3, polițiștii au depistat 23 de șoferi care au depășit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 168 km/h și 211 km/h.
 
Viteza maximă a fost înregistrată la data de 23 septembrie a.c., ora 11.12, la kilometrul 17 al Autostrăzii A3, când polițiștii au depistat un bărbat, de 45 de ani, care circula cu 211 km/h.
 
Conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.
 
Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii