Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru tinerii care s-au filmat în timp ce tăiau coada unui câine (video)

ro

07 Oct, 2015 21:22 1482 Marime text
Patru tineri din satul brăilean Tătaru sunt cercetați penal pentru comiterea infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, după ce s-au filmat în timp ce tăiau coada unui câine și au postat, ieri, filmulețul pe o rețea de socializare. În momentul în care tinerii și-au dat seama că fapta lor este una penală, au șters filmarea, însă există persoane care au reușit să o salveze înainte.
 
Doi dintre agresori au fost audiați astăzi la Postul de Poliție Dudești, unul dintre ei, în vârstă de 30 de ani, fiind chiar proprietarul animalului schingiuit. Celălalt tânăr audiat are 21 de ani, iar al treilea participant la faptă care urmează să fie audiat are 18 ani și învață la un liceu în municipiul Brăila. Filmarea a fost făcută și postată pe rețeaua de socializare de un alt tânăr de 26 de ani, tot din satul Tătaru, care urmează să fie și el audiat. Autorii agresiunii și-au motivat fapta spunând că ”așa este datina din străbuni, câinelui i se taie taie coada, pentru a fi mai rău”.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, însă ăedeapsa prevăzută de lege este de numai trei luni până la un an închisoare sau amendă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii