Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 1,4 milioane de lei

ro

28 Jan, 2016 08:07 1281 Marime text
 
În această dimineață, sute de polițiști de la Poliția Capitalei efectuează percheziții în București și Ilfov într-un dosar de evaziune în domeniul comerțului cu autoturisme. Până la această oră, prejudiciul s-ar ridica la circa 1,4 milioane de lei.
Polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 40 de mandate de percheziție și 20 de mandate de aducere, în acest dosar. Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Poliției Sectorului 2.
"Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții s-au sustras de la îndeplinirea obligațiilor fiscale atât prin refuzul nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale și bunurile din patrimoniu, în scopul împiedicării verificărilor financiare, fiscale sau vamale cât și prin evidențierea în actele contabile a unor cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale, activitate ilicită desfășurată în domeniul comerțului cu autoturisme", potrivit unui comunicat emis de Direcția Generală a Poliției Municipiului București.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii