Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorinţa lui Horia Tecău şi urările adresate Simonei Halep

ro

27 Sep, 2016 21:47 2018 Marime text
Tenismenul Horia Tecău, prezent astăzi la ceremonia organizată la Palatul Cotroceni cu ocazia decorării medaliaților la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Rio de Janeiro, a spus că își dorește să câștige o medalie și la JO 2020 de la Tokyo.
 

„Pentru noi acele emoții de la Rio nu se compară cu nimic ce am trăit la turneele de Grand Slam sau alte competiții. Ne dorim să reprezentăm România și la Jocurile Olimpice de la Tokyo și să cucerim și acolo o medalie”, a spus Tecău, citat de Agerpres.

 
Tecău a spus că este onorat să fie prezent la Palatul Cotroceni.
 

„Știu că domnul președinte este un fan al sportului și un fan al tenisului, așa că apreciez foarte mult această decorație. Ea mă motivează să reprezint România la fel și în viitor. Nu am avut ocazia să joc tenis cu domnul președinte, poate în viitor, pentru că știu că joacă destul de des. Mi-aș fi dorit să fie și Florin Mergea aici. El este într-o vacanță acum, dar va primi decorația de la mine și îi voi povesti cum a fost aici”, a mai spus Horia Tecău.

 
Totodată, Tecău a felicitat-o pe Simona Halep, care îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi.
 

„Să își relizeze toate visele și să câștige primul turneu de Grand Slam. Acum este pe un parcurs bun, îi doresc să fie sănătoasă și să joace cu aceeași pasiune ca și până acum”, i-a urat Tecău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii