Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorin şi Alin Cocoş l-ar fi denunţat pe Horia Georgescu, ex-preşedintele ANI

ro

17 Mar, 2015 17:51 1816 Marime text
Printre denunțătorii din dosarul privind retrocedările ANRP în care șeful ANI, Horia Georgescu este urmărit penal se numără Dorin Cocoș și fiul acestuia, Alin Cocoș, transmite Digi 24, preluat de DC News. Conform referatului procurorilor, mărturii în acest dosar au depus și beneficiarii retrocedărilor supraevaluate.
Denunţurile au fost depuse la dosar pentru a se contura acuzaţiile apărute iniţial în urma unui raport al Curţii de Conturi, transmis la DNA, după un control la ANRP. Omul de afaceri și fiul său se află în arest preventiv în dosarul Alinei Bica, disjuns din cel privind despăgubirea ilegală de la ANRP. În celălalt dosar în care Dorin Cocoș este urmărit penal, Microsoft, judecătorii au decis plasarea în arest la domiciliu a fostului soț al Elenei Udrea.
 
Procurorii susțin în referat că membrii comisiei de retrocedări din ANRP nici măcar nu deschideau coperțile dosarelor pe care le primeau spre analiză, ci le aprobau în baza unor evaluări  ale unor specialiști acreditați. Horia Georgescu se află acum la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde se judecă solicitarea DNA privind plasarea în arest preventiv a șefului demisionar al ANI.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii