Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul şef al Vămii Constanţa, Dorel Fronea, este noul vicepreşedinte al ANAF

ro

13 Jul, 2016 13:13 3568 Marime text
 În urma deciziei prim-ministrului României  a fost Agenţia Naţională de Administrare Fiscală are un nou vicepreşedinte: Dorel Fronea.


Principalele priorităţi în următoarea perioadă vor fi apărarea intereselor financiare ale Uniunii Europene, combaterea traficului ilicit cu mărfuri (în special combaterea traficului de ţigarete şi mărfuri contrafăcute) prin eficientizarea structurilor vamale, întărirea cooperării transfrontaliere şi îmbunătăţirea dialogului cu mediul de afaceri.


Precizăm că, domnul vicepreşedinte Dorel Fronea a mai condus autoritatea vamală în perioada mai 2012 - iunie 2013, fiind eliberat la cerere din această funcţie. Dorel Fronea a deţinut anterior funcţia de secretar general adjunct la Ministerul Fondurilor Europene, secretar general la Ministerul Justiţiei şi de consilier de rang înalt, pentru Serviciul Vamal al Republicii Moldova în cadrul Misiunii Uniunii Europene de Consiliere în Politici Publice (EUHLPAM).

În vedera aplicării principiilor de management privind eficienţa, legalitatea şi transparenţa, în fiecare lună va fi postat pe pagina oficială de internet a Direcţiei Generale a Vămilor www.customs.ro, un buletin informativ care va cuprinde informaţii privind activitatea autorităţii vamale în luna precedentă.

De menţionat că Fronea este fostul şef al Vămii Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii