Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în presa din România. Unul dintre cei mai importanţi ziarişti postdecembrişti s-a stins din viaţă

ro

07 Oct, 2017 10:58 2126 Marime text
Jurnalistul Gheorghe Voicu, unul dintre cei mai importanţi ziarişti postdecembrişti s-a stins din viaţă la doar 59 de ani. Anunţul a fost făcut de fratele acestuia, ziaristul Florian Gheorghe pe pagina sa de Facebook.
 

"Fratele meu mai mare și cel mai îndrăgit om din familie, a trecut în neființă. S-a stins la doar 59 de ani, înconjurat de cei dragi, a plecat după ce a suspinat ca un copil mângâiat pe frunte, subliniind același surâs blând, imposibil de copiat, parcă ironizând lașa boală ce l-a ales și pe care, demn, parcă în ciuda ei, n-a făcut-o știută nimănui. S-a dus nelăsându-mi ocazia sa-i mulțumesc, a avut grijă de familia noastră pe când eu visam și umblam în lume.Sâptămâna trecută îmi râdea în telefon să-mi îngroape grijile. Gigi, dacă Cerul are redacție și-ți dă o funcție, să nu te duci acolo!", este mesajul postat de fratele lui Gheorghe Voicu pe pagina sa de Facebook.

 
Cei care l-au cunoscut şi vor să îşi ia rămas bun de la Gheorghe Voicu o pot face până mâine la Capela Cimitirului nou din Comuna Pantelimon. Procesiunea de înhumare va avea loc mâine, 8 octombrie după ora 12.00.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii