Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în IPJ Gorj! A murit în urma unui accident rutier după ce i-a fost suspendat permisul

ro

23 Apr, 2016 17:20 3212 Marime text
 
IPJ Gorj este în doliu! Un polițist din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a murit noaptea trecută în urma unui accident rutier produs pe DN66, la doar câteva minute după ce i-a fost suspendat permisul, fiind prins cu peste 100 km/h în localitate. Totul s-a petrecut în jurul orei 00.30, pe raza comunei Drăguțești.
 
Un bărbat de 32 de ani, care muncea de aproape 10 ani la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul IPJ Gorj, se întorcea de la Rovinari, unde fusese depistat în timp ce circula cu peste 100 km/h, în localitate.
 
„Nu a adaptat viteza la condițiile de drum, după ce anterior a fost oprit de un echipaj de Poliție Rutieră, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru depășirea limitei de viteză. S-a răsturnat în afara părții carosabile. Echipajul de la Ambulanță a constatat decesul. S-a întocmit dosar penal în vederea continuării cercetărilor și stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Gorj, potrivit gorjeanul.ro.
            
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii