Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doina Băsescu, audiată într-un nou dosar penal, în scandalul Băsescu-Bercea

ro

14 Aug, 2014 14:27 2298 Marime text
În scandalul Băsescu - Bercea, urmează noi audieri. Soţia lui Mircea Băsescu, Doina, va fi audiată la Parchetul General, într-un nou dosar penal, transmite România Tv.

Totul a pornit de la o plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu şi a doi procurori constănţeni Plângerea a fost depusă la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. deja a fost audiat fiului lui Bercea Mondial, iar acum s-a trecut la administrarea de probe şi audierea de persoane, printre care şi Doina Băsescu, cumnata preşedintelui României şi soţia lui Mircea Băsescu.

"Este un dosar care se referă la încălcarea dispoziţiilor legale, favorizarea infractorului, abuz în serviciu, represiune nedreaptă. S-a făcut plângere împotriva a doi procurori de la Constanţa implicaţi în cazul de şantaj. Noi am avut probe pentru că am lucrat cu materialul clientului, în sensul că în încheierea Tribunalului Constanţa se arată că procurorul de caz a greşit şi nu şi-a verificat competenţa, cerând interceptări la o instanţă inferioară. Acestea sunt încălcări grave ale legii", a declarat avocatul Pavel Abraham pentru România Tv.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii