Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri surprinşi pe lacul Oltina, la pescuit ilegal

ro

06 Nov, 2014 11:16 3042 Marime text
Noaptea trecută, în jurul orei 03.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Băneasa au depistat, pe lacul Oltina din judeţul Constanţa, doi cetăţeni români, de 38, respectiv 18 ani , care se aflau într-o barcă din fibră de sticlă şi pescuiau cu 16 plase tip monofilament.

Potrivit unui comunicat de presă al Gărzii de Coastă, în ambarcaţiunea celor doi bărbaţi, domiciliaţi în judeţul Constanţa, a fost găsită cantitatea de 52 kilograme peşte din speciile puiet crap şi caras. Din cercetări s-a stabilit faptul că cei doi bărbaţi au pătruns în mod ilegal în interiorul fermei piscicole din localitatea Oltina cu scopul de a pescui.

Plasele de pescuit, barca cu două vâsle din lemn, un costum de cauciuc tip pescar au fost confiscate, iar întreaga cantitate de peşte, aflată în stare vie a fost redată mediului natural conform procedurilor legale.

Cei doi bărbaţi din Constanţa sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,deţinere şi utilizare a plaselor de pescuit tip monofilament”, ,,deţinere şi transport al peştelui fără documente legale”, furt şi furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii