Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri din Medgidia, prinşi de jandarmii constănţeni cu etnobotanice asupra lor

ro

30 Apr, 2014 13:24 1535 Marime text
Aseară, la ora 23.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul subunităţii Medgidia aparţinând IJJ Constanţa, în timp ce se afla în misiune de asigurare a ordinii publice în municipiul Medgidia, a observat în zona de nord a oraşului doi tineri care la vederea militarilor au devenit agitaţi, mărind ritmul de mers, fapt care a atras atenţia oamenilor legii.
Cei doi, mai vechi cunoştinţe ale jandarmilor, au fost somaţi să se oprească, iar la controlul corporal sumar, militarii au găsit asupra unuia dintre cei doi, cinci plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde, se menţionează într-un comunicat de presă.
Oamenii legii susţin că, luaţi la întrebări de către jandarmi, tinerii au declarat că intenţionau să consume substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.
Au fost întocmite procesele verbale de sesizare, conform procedurilor legale, după care cei doi tineri, S.M. şi N.A., ambii de 27 ani, din Medgidia, împreună cu plicurile găsite, au fost predaţi organelor de Poliţie competente teritorial în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii