Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tâlhari au fost reţinuţi (Update)

ro

11 Sep, 2012 13:59 1068 Marime text
Ca urmare a activităţilor de investigare desfăşurate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu sprijinul colegilor din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia, în cauza privind tâlhăria comisă la data de 9 septembrie, asupra unei femei în vârstă de 78 de ani, a fost identificat şi cel de-al doilea suspect, care în cursul zilei ieri a fost reţinut pe bază de ordonanţă.

Cei doi suspecţi au fost prezentaţi procurorilor Parchetului Judecătoriei Constanţa, cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestare preventive.

În urma analizei probatorului administrat, instanţa a dispus arestarea lui Ionuţ G. (19 ani), pentru o perioadă de 29 de zile, iar pentru Alexandru G. M. (26 de ani), s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi municipiul Mangalia.

În urma recursului formulat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, Tribunalul Constanţa, a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 zile şi a lui Alexandru G. M.

Cei doi suspecţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanţa. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Reamintim că la data de 9 septembrie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 78 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie în timp ce se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Astfel, potrivit sesizării, persoana vătămată reclama faptul că a fost acostată de doi indivizi necunoscuţi, unul dintre ei smulgându-i un lănţişor, în valoare de 1.500 lei, pe care îl purta la gât, după care au fugit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii