Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Un taximetrist din Constanţa şi clientul său, morţi în accidentul dintre Tulcea și Constanța. Autorul ar fi fost băut (galerie foto+video)

ro

31 Jul, 2016 09:28 14224 Marime text

Sursa foto: Facebook

La data de 31.07.2016, ora 03.53, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Cobadin, a condus pe DN 22, dinspre Tulcea catre Constanța, un autoturism, marca Audi, iar la kilometrul 274+400 a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism, Dacia Logan (taxi) condus de un barbat în vârsta de 36 de ani, din municipiul Constanta, care circula din sens opus.

UPDATE 2, ora 17:41
Medicii i-au găsit autorului accidentului o alcoolemie  de 1,45 g/l în sânge.

In urma accidentului rutier a rezultat decesul taximetristului si a unui pasager (un barbat in varsta de 27 de ani din localitatea Mihail Kogalniceanu judetul Constanta) din al doilea autoturism, precum si ranirea usoara a unei pasagere (o femeie in varsta de 28 de ani) din al doilea autoturism.

Conducatorul auto a fost identificat și in prezent este audiat de politistii constanteni, urmand ca la finalizarea cercetarillor sa fie luate masurile legale prin unitatea de parchet competenta.

Din câte se pare, şoferul din Audi ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.



UPDATE 11.15


Zona în care a avut loc accidentul este una deosebit de periculoasă. În trecut, chiar în acel loc a mai avut loc un accident rutier mortal. Una dintre maşinile implicate în accidentul de azi a rupt crucea care amintea de tragedia rutieră din trecut. Acum, în zona respectivă vor fi amplasate trei cruci.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristian 31 Jul, 2016 13:33 Cu mare durere in suflet va spun ca varul meu ,Florin Bustiuca plecat mult prea devreme dintre noi ,Dumnezeu sa te ierte Florine!!!