Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autori, Vasilică Nițu și Mădălin Popa - Ultraj la Eforie! Doi indivizi au agresat un jandarm și au spart mașina Poliției

ro

22 Jun, 2015 09:39 2348 Marime text
 
Poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi prin 112, ieri după amiază, că pe aleea turistică din zona hotelului Belona, din Eforie Nord are loc un conflict, fapt pentru care la faţa locului s-a deplasat operativ patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un lucrător al IJJ Constanta, cu o autoutilitară inscripţionată.

Echipajul ajuns la faţa locului a identificat un grup format din mai multe persoane, constatând că două dintre ele au un comportament agresiv, fiind vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
La momentul intervenţiei, una dintre cele două persoane l-a lovit pe jandarm, spărgând şi un geam al autoutilitarei, fapt pentru care, ambele persoane au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei Staţiunii Eforie. În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi distrugere.
 
Cei doi, identificaţi ca fiind Mădălin Alexandru Popa, de 27 de ani şi Vasilică Niță, de 32 de ani, ambii domiciliaţi în localitatea Bărăganu, judeţul Constanţa, au fost prezentaţi Parchetului de pe lânga Judecătoria Constanţa, procurorul dispunând  faţă de N. V., măsura controlului judiciar pe o durată de 60 zile, P. M. A., fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii