Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați reținuți pentru trafic de droguri de mare risc (video)

ro

23 Oct, 2015 18:07 1915 Marime text
 
Ieri procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor  Mocănel Robert Săndel şi Şonţu Marian Gabriel   pentru săvârşirea  infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi introducere în ţară de droguri de mare risc.
 
În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada  septembrie 2015 – 21.10.2015, acţionând în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Mocănel Robert Săndel  împreună cu inculpatul  Șonțu Marian Gabriel, fără drept, au procurat, deţinut, transportat şi vândut consumatorilor de pe raza municipiului Galaţi, cantitatea de peste 260 grame cocaină, contra  sumei de 500 lei/gram.
 
În cursul zilei de ieri,  inculpaţii au fost surprinşi în flagrant pe raza comunei Şendreni, judeţul Galaţi, în timp ce transportau în autoturism cantitatea de 160 grame de cocaină.
 
Tot ieri, Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a  inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi.
 
Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informaţii.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.
 
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul IPJ Galați, polițiști de frontieră și lucrători vamali.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Sursa foto: diicot.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii