Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbaţi bănuiţi de evaziune şi folosirea cu rea credinţă a creditelor societăţii au fost reţinuţi

ro

28 Apr, 2016 17:16 1404 Marime text
 
Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, Direcţia de Poliţie Transporturi - I.G.P.R., cu sprijinul luptătorilor S.A.S. ai I.P.J. Constanţa, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Constanţa, au pus în aplicare, în urmă cu două zile, pe raza municipiului Constanţa şi a oraşului Năvodari, şase mandate de percheziţie domiciliară la sediul social şi domiciliul administratorilor unei societăţi comerciale având ca obiect de activitate comerţ şi alimentaţie publică.
 
Aceştia sunt bănuiţi de comiterea de infracţiuni de evaziune fiscală, activitate prin care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu suma de 500.000 de euro.
 
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au fost identificat şi ridicat, în vederea indisponibilizării, 15.800 de lei, precum şi documente de evidenţă contabilă dublă care susţin materialul probatoriu, totodată fiind puse în aplicare şi două mandate de aducere pentru persoanele bănuite a fi implicate în activitatea infracţională.
 
Ieri, a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva societăţii şi a celor doi administratori pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi folosirea cu rea credinţă a creditelor societăţii, totodată, faţă de aceştia fiind luată şi măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii