Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați au murit într-un accident teribil, la Botoșani

ro

29 Jul, 2016 23:39 1604 Marime text
Doi tineri și-au pierdut viața, în această seară, într-un cumplit accident ce a avut loc la intrarea în orașul Săveni. Cei doi se deplasau într-un VW Passat dinspre Botoșani către Săveni.
 
La intrarea în orașul Săveni, într-o curbă șoferul, Dumitru Merticaru, de 34 de ani, din Săveni, a pierdut controlul volanului, autoturismul a intrat puternic într-un copac, după care a fost aruncat înapoi pe șosea, unde s-a răsturnat pe cupolă. În mașină cu acesta se mai afla și Ionuț Chihaia, de 25 de ani, din satul Ghireni, comuna Coțușca, potrivit stiribotosani.ro.
 
Cei doi bărbați au rămas captivi între fiarele contorsionate. Martorii au sunat la 112, la scurt timp la fața locului ajungând echipaje de pompieri, ambulanță, SMURD și poliție. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru cei doi tineri. Trupurile neînsuflețite au fost așezate pe marginea drumului.
 
La locul accidentului au ajuns și rudele celor două victime. La vederea cadavrelor o femeie a leșinat fiind preluată de o Ambulanță, iar un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din primele cercetări efectuate de polițiști se pare că accidentul s-a produs pe fondul vitezei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii