Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi adolescenți, cercetați după ce au făcut sex cu o fată de 13 ani

ro

06 Jul, 2015 23:49 1992 Marime text
Doi adolescenți de 13 și 17 ani au intrat în atenția Poliției Județene Vaslui după ce au întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani într-o anexă gospodărească, din localitatea Lunca Banului unde, de regulă, se întâlneau pentru a se juca. Ancheta în acest caz a fost inițiată în urma reclamației făcute, la sfârșitul săptămânii trecute, de către mama copilei, care a sesizat la postul comunal de Poliție că fiica sa a fost victima unei infracțiuni.
"În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de act sexual cu un minor. Fata de 13 ani nu a fost victima unui viol, anchetatorii stabilind, în baza declarațiilor victimei și ale autorilor, că a întreținut de bunăvoie relații sexuale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.
Cei doi sunt sotuși cercetați penal de polițiști pentru act sexual cu un minor. Chiar dacă este cercetat penal, cel mai mic dintre băieți nu va răspunde pentru fapta sa, având în vedere că nu a împlinit vârsta de 14 ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii