Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul României la Chișinău „DNA a trecut deja Prutul”

ro

02 Apr, 2015 19:00 971 Marime text
 
Ambasadorul României la Chișinău, Marius Lazurca, apreciază că „DNA-ul românesc a trecut deja Prutul”. Diplomatul susține că există o foarte bună colaborare între toate instrumentele de luptă împotriva corupției din România cu instituțiile similare din Republica Moldova, informează astăzi agenția de presă Unimedia, citată de Agerpres.

Marius Lazurca a făcut aceste declarații în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, în timpul căruia diplomatul a fost rugat să comenteze îndemnul unor politicienii de la Chișinău, care cer: „DNA, treceți Prutul!”.

„Celor care își doresc ca DNA să treacă Prutul am să le spun că DNA a și trecut Prutul. Este o colaborare foarte bună între toate instrumentele de luptă împotriva corupției din România, fie că e vorba de Departamentul Național Anticorupție, de Ministerul Public, de Agenția Națională de Integritate, toate aceste elemente ale sistemului de justiție din România au o colaborare foarte solidă cu instituțiile similare din Republica Moldova”, a spus ambasadorul român.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: curentul.md
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii