Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DJ-ul Axxu a apărut! Iată unde a stat ascuns și de ce

ro

25 Feb, 2016 21:38 2632 Marime text
 
DJ-ul Axxu, a apărut! Alex Dumitrache, a alertat o lume întreagă după ce a postat pe Facebook un mesaj prin care dădea de înțeles că ar urma să se sinucidă. În această dimineață se pare că bărbatul a renunțat la această idee necugetată după o discuție cu mama sa.
 
„Am mai avut o tentativă, nu a fost o gluma. Prima dată a fost în octombrie. SMURD- ul a fost cel care m-a salvat. Am avut o dependență de jocurile de noroc. Există un centru, Dependenții Anonimi. Am avut si probleme că m-am despărțit de fosta prietenă, dar tinem legatura, e o persoană care imi vrea binele. Nu are nici o legatură cu decizia mea și nu vreau să o amestec în asta”, a declarat acesta la o emisiune pe ProTV.
 
DJ-ul a spus șu unde a stat el ascuns în aceste două zile în care toată lumea l-a căutat.
 
„Am două locuri unde îmi petrec timpul, Parcul IOR și Mănăstirea Cernica, e locul meu preferat unde mă liniștesc. Am fost în zona Mânăstirii Cernica. Am vrut să stau în cadrul mănăstirii, dar nu am vrut să trezesc tam-tam, am stat în pădure, am fumat foarte mult (...) Stresul din ultimul timp m-a darâmat, stresul că m-am desparțit de ea, stresul că i-am dezamăgit pe ai mei..Nu am avut nici de muncă o perioadă și nu vreau să trăiesc pe spatele nimănui. La 4 dimineața m-am dus la Mihai acasă și am vazut mesajele de pe facebook. Am realizat, după, ce am facut că mi-am dezamagit părinții, prietenii și persoana dragă mie, Alina. Am momente ca persoană în care nu mă deschid, încerc să nu rănesc alte persoane și imi fac mie rau, ca să nu-i rănesc. Doctorița mi-a zis că vei avea o decădere care să te socheze si o să faci la fel ca-n octombrie. Dependența de cazinou e mult mai puternică decât cea de droguri, mi-a spus psihologul”, a mai povestit Axxu Deejay, potrivit românitv.net
 
„Mă abtin să plâng, era o persoană foarte importantă. Nu am pierdut-o, a vrut să mă trezeasca, să-mi dea o lecție. Depinde de Dumnezeu să fim din nou împreună, mi-a spus că nu pot să trec peste trecut”, a spus Alex în lacrimi, potrivit aceleiași surse.
 

Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii