Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispute pe marginea numirii Alinei Bica la şefia DIICOT

ro

24 Dec, 2014 17:24 2428 Marime text
 
Elena Udrea răspunde, într-o postare pe Facebook, afirmaţiilor lui Valeriu Turcan conform cărora Traian Băsescu ar fi numit-o pe Alina Bica la DIICOT la insistenţele sale, spunând că Turcan nu ar trebui să vorbească despre susţineri şi recomandări, cariera lui bazându-se "exclusiv pe aşa ceva".
 
La rândul său, Valeriu Turcan, răspunde tot pe Facebook, dorindu-i linişte sufletească şi adăugând că în toate "trebuie să existe măcar un dram de decenţă".
 
Udrea îşi începe postarea spunând că Valeriu Turcan "probabil şi acum ar fi fost pentru public doar soţul Ralucăi Turcan" dacă nu ar fi cunoscut-o.
 
Elena Udrea prezintă argumente care contrazic afirmaţiile pe care ea susţine că Turcan le-a făcut. Primul este acela că, după ce a lucrat cu Băsescu, "Turcan ar trebui să recunoască faptul că nimeni nu îi poate impune ceva acestuia, oricât ar insista".
 
De asemenea, ea invocă faptul că fostul şef al statului "colaborase în câteva momente, cum ar fi elaborarea Codurilor penale, dar nu numai, cu Alina Bica şi o cunoştea ca profesionist suficient de bine încât să o susţină fără recomandarea sau insistenţele cuiva".
 
Sursa: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii