Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispare brandul Billa. Cine spune. Câte magazine Billa sunt în județul Constanța

ro

31 Oct, 2016 03:16 10398 Marime text
„Magazinele vor opera sub sigla Carrefour, iar la interior supermarketurile vor păstra ce este mai bun din ambele branduri (Carrefour şi Billa)“, spune Jean Baptiste Dernoncourt, directorul executiv al grupului francez în România, pentru zf.ro.
 
Grupul Carrefour a preluat la finalul anului trecut reţeaua de 86 de supermarketuri Billa, într-o tranzacţie estimată la aproape 100 de milioane de euro.

În județul sunt magazine Billa în municipiul Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, pe strada Răscoala, pe bulevardul Tomis, în Cernavodă, pe strada Cazărmii, și în municipiul Mangalia, pe strada Portului.   

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 31 Oct, 2016 21:03 poate odata cu schimbarea siglei ,schimba si personalul de la mangalia ca au facut radacini ....servirea si amabilitatea lasa de dorit, igiena frigiderelor nu este corespunzator,marfa care trebuue retrasa nu este expusa la raft asa cum ar trebui ...nu au raft special. sunt multe de spus
  • Florin Cristescu 31 Oct, 2016 16:01 Cu aceasta ocazie poate o schimba si pe sefa magazinului Billa din Piata Unirii, caci atata nepasare fata de clienti ca la acel magazin n-am mai vazut de pe vremea lui Ceausescu.
  • Ilie 31 Oct, 2016 10:53 Sper sa se potoleasca cu obicieurile murdare de la raft. De cate ori mergeam la Billa, intotdeauna gaseam smecherii la raft. Daca erau 2 produse pe un raft, gaseai pentru aceleasi produse 3 preturi,din care unul era mic,restul 2 erau mai mari. Luai produsul crezand ca pretul era cel mic si la casa...surpriza. Alte produse, la intrare in magazin aveau un pret si aceleasi produse in alt loc al magazinului aveau alt pret,evident mai mare.