Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diseară, cântă Ileana Şipoteanu Începe „Festivalul Iernii Feerie pe Gheaţă”

ro

04 Dec, 2015 10:54 1916 Marime text
Primul weekend din decembrie aduce copiilor de toate vârstele din Constanţa bucuria sărbătorilor de iarnă. Astfel, în perioada 4-27 decembrie, Pavilionul Expoziţional Constanţa va găzdui „Festivalul Iernii Feerie pe Gheaţă”.
 
Copiii se vor bucura de spectacole de teatru şi de animaţie, iar împreună cu părinţii vor putea asista în fiecare seară la concerte, viziona spectacole de dans şi demonstraţii de patinaj artistic.
 
În seara aceasta, începând cu ora 18.00, festivalul se va deschide cu un recital a Cvintetului „Baladă”, condus de Maestrul Jean Tita. Concertul va fi urmat de un spectacol de teatru de păpuşi pentru cei mici – „Scufiţa Roşie”.
 
Ansamblul vocal folcloric Muguraşii îi vor încânta cu o serie de colinde, iar Luana Florea şi Rebeca Drăgan vor susţine recitaluri de cover-uri. Seara se va încheia cu un recital al îndrăgitei artiste pop a anilor ’80 Ileana Şipoteanu.
 
Accesul este gratuit. 

Citeşte şi Festivalul Iernii şi Revelionul din Constanţa, organizate de două instituţii din „ograda“ lui Sebastian Ghiţă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii