Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Discuţii cu scântei între asociaţia de proprietari cu reprezentanţii RADET Constanţa (galerie foto)

ro

06 Oct, 2016 15:09 2148 Marime text
În aceste momente, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, are loc o întâlnire între reprezentanții asociațiilor de proprietari  cu reprezentanţii RADET Constanţa.

Vor exista discuţii cu privire la:
  • clarificarea problemelor generate de modul de împărțire al energiei termice în condominiile în care au apărut deconectări;
  • modalități de rezolvare în comun cu asociația, a recuperării datoriilor de la rău-platnicii din cadrul asociației;
  • clarificări privind modificările instalațiilor aflate în proprietate indiviză, redimensionări contoare, etc;
  • îndrumări pentru realizarea unor consumuri de energie în concordanță cu necesarul confortului termic și corelarea consumului cu costul cheltuielilor cu încălzirea;
  • acordarea de asistență tehnică și juridică asociațiilor de proprietari;
  • discuții, propuneri, măsuri necesare pentru îmbunătățirea relației dintre furnizorul RADET și consumatorii racordați la sistemul centralizat.
Din cadrul RADET Constanţa sunt prezenţi la discuţii Liviu Popa, Ioana Tănase, Bogdan Orozan, Eugen Ionescu. Pe de altă parte, de la Primăria Constanţa e prezent Eduard Goncea, iar de la Uniunea Judeţeană a Asociaţilor Proprietarilor, Florica Ganea.

Florica Ganea de la UJAS Constanţa susţine că asociaţiile vor apela în continuare la debranşaţi, din cauza preţului mare la gigacalorie. De asemenea, acesta spune că i-a scris primarului Decebal Făgădău în urmă cu trei luni, atenţionându-l cu privire la acest preţ mare al gigacaloriei, însă nu a primit niciun răspuns.

UPDATE 2, ora 15.38

„Voi face o echipă de intervenţie pentru asociaţiile de proprietari contra unui abonament modic de 2 lei pe apartament pe lună, care va asigura un serviciu de intervenţie non stop”, a spus, în cadrul discuţiilor, Liviu Popa.

 
De asemenea, se reaminteşte o problemă ce datează de ani de zile, şi anume: la etajele superioare ale blocurilor, apa caldă vine greu.

UPDATE 1, ora 15.22

Discuţiile s-au aprins între RADET şi asociaţiile de proprietari, schimburile de replici având legătură cu repartizararea cotei parte comune a cantităţii de căldură consumate de bloc.
 

„V-am invitat să vă explic legislaţia. Dacă nu doriţi, mă ridic şi plec”, spune directorul Liviu Popa.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii