Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Pleacă sau nu pleacă Sorina Tuşa de la conducerea PNl Constanţa? Discuţii în capitală. Viitorul PNL Constanţa în dezbateri

ro

05 Oct, 2015 11:02 2648 Marime text
 
În aceste momente, la Bucureşti, au loc o serie de discuţii cu cei doi co-preşedinţi ai PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir şi Sorina Tuşa. Întâlnirea vizează, printre altele, desemnarea unui nou co-preşedinte, în cazul retragerii Sorinei Tuşa, care urmează să nască la sfârşitul acestei luni. O dată cu desemnarea unui nou co-preşedinte se doreşte şi stingerea  animozităţilor din filiala PNL Constanţa.
Din informaţiile noastre, noul co-preşedinte al PNL va intra şi în competiţia internă pentru desemnarea tandemului de candidaţi la primărie, respectiv CJC  din partea liberalilor. 
În plus, astăzi, PNL Constanţa propune ca modalitate de lucru metoda adoptată deja de organizaţia PNL Timişoara, respectiv doi co-preşedinţi la Organizaţia Judeţeană a PNL şi un singur preşedinte la cea municipală, în persoana lui Robert Boroianu.

UPDATE, 11.35
Şedinţa s-a încheiat. Deşi este în ultiumul trimestru de sarcină, Sorina Tuşa va continua să îndeplinească funcţia de co-preşedinte al organizaţiei. Potrivit unor surse, astăzi nu s-a adoptat nicio decizie privind soarta liberalilor constănţeni. Discuţiile purtate în capitală au fost doar de principiu şi au vizat şi stabilirea casei de sondaje care se va ocupa de cercetarea sociologică pentru desemnarea candidaţilor la primărie. În cazul Constanţei, ca şi în cazul municipiilor şi oraşelor mari din toată ţara, casa de sondaje va fi aleasă de conducerea PNL la nivel naţional. Preferat în acest moment pentru această operaţiune ar fi Centrul Pentru Studierea Opiniei şi Pietei (CSOP).

UPDATE, 12.05

Potrivit unor surse, deşi nu a fost prezent la dezbateri, în discuţii a intrat şi senatorul Christian Gigi Chiru. Mai exact, situaţia  „fluturaşilor“  distribuiţi, prin care, la iniţiativa sa, Organizaţia Municipală PNL Constanţa invită cetăţenii să beneficieze de serviciile medicale oftalmologice oferite de firma Lent Optik. Gestul său nu a fost deloc pe placul conducerii PNL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii