Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Centrului Național de Evaluare și Examinare a fost revocat din funcție

ro

23 Aug, 2016 13:39 2768 Marime text
Directorul Centrului Național de Evaluare și Examinare Cristian Mirescu a fost revocat din funcție, unul dintre motivele care au dus la această decizie fiind și neregulile constatate la licitația manualelor de clasa a IV-a, potrivit MENCS.
 
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, Mirabela Amarandei
 

"Domnul Cristian Mirescu nu mai este director la CNEE. Sunt mai multe nereguli care au fost sesizate, nu doar acest lucru (faptul că au fost găsire nereguli la licitația manualelor de clasa a IV-a — n.r.). Presa a sesizat de-a lungul vremii numeroase nereguli în ceea ce privește activitatea CNEE. Domnul Mirescu a fost detașat timp de doi ani la o altă instituție", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, Mirabela Amarandei, conform Agerpres.

 
Potrivit acesteia, MENCS va organiza concurs pentru ocuparea funcției de director la CNEE, existând intenția de a fi reorganizat întregul centru.
 

„Momentan există un interimar, o persoană care asigură interimatul în ceea ce privește managementul instituției. Luăm foarte serios în considerare reorganizarea instituției“, a spus purtătorul de cuvânt al ministerului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii