Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Director nou la Real Hypermarket Romania

ro

12 Oct, 2009 16:28 1517 Marime text

michel_lamoot1.jpgÎncepând cu 15 Octombrie 2009, Michel Lamoot va prelua funcţia de Director General. Acesta a ocupat până în prezent funcţia de director de Achiziţii Produse Nealimentare la Real - Polonia.

Michel Lamoot şi-a început cariera în retail în 1979, deţinând mai multe poziţii de conducere în companii din industria internaţională de hipermarket, în Coreea de Sud, Japonia şi Franţa. În 2008, Lamoot s-a alăturat METRO Group ca Director de Achiziţii Produse Nealimentare la Real- Polonia. A absolvit Universitatea din Grenoble, Franţa, cu specializarea Managementul hotelurilor şi restaurantelor.

„Sunt bucuros să preiau aceasta poziţie şi să mă alătur echipei Real - România. Primul pas pe care îl voi face din noua poziţie este să mă familiarizez cu piaţa locală de retail şi cu mediul de afaceri din România şi totodată să cunosc echipa cu care voi lucra de acum înainte. Sunt hotărât să continuu strategia de succes de până acum, aceea de a urmări şi satisface nevoile tuturor clienţilor noştri. Atenţia noastră se îndreaptă în mod deosebit către asigurarea unei mari varietăţi de produse de calitate la preţuri competitive, către dezvoltarea portofoliului de mărci proprii, către o strategie de expansiune echilibrată şi susţinută", a declarat Michel Lamoot, potrivit unui comunicat de presă remis de echipa Real - Real Hypermarket Romania.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii