Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Director înjunghiat de soţie

ro

16 Sep, 2016 15:42 1974 Marime text
Un bărbat, cetăţean francez, director în cadrul unei companii din Piteşti, ar fi fost înjunghiat de soţie. Incindentul a avut loc în urmă cu puţin timp, transmite Antena3. Femeia este principalul suspect şi a fost dusă la audieri.

UPDATE ora 21:02
Conform informaţiilor obţinute de anchetatori până acum, motivul pentru ca femeia şi-ar fi înjunghiat soţul ar fi fost gelozia. Suspecta, soţia victimei, a susţinut că o prostituată ar fi venit la ea şi i-ar fi spus că a avut o aventură cu soţul ei, cetăţean francez, director al unei importante firme din judeţul Argeş. Mai mult, prostituata ar fi susţinut că are SIDA, spun jurnaliştii de la România TV. La auzul acestor veşti, soţia victimei şi-ar fi pierdut cumpătul şi l-ar fi înjunghiat pe bărbat în zona gâtului.

UPDATE ora 16:03
Bărbatul a fost înjunghiat în gât, iar acum se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Potrivit România TV, cetăţeanul francez ar fi fost atacat în propria locuinţă, însă a fost găsit pe stradă, la aproximativ 200 de metri de casă, de un trecător, care a sunat la 112.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii