Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dîncu Avem o problemă cu faptul că partidele politice au adus în sistem incompetență, oameni nepregătiți

ro

23 Aug, 2016 22:57 1727 Marime text
Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat că partidele politice au adus în sistemul de administrație publică incompetență și oameni nepregătiți pentru funcție, fapt care nu se va mai întâmpla deoarece va exista un trunchi al statului de funcționari, scrie Agerpress.

Întrebat cum va fi realizată depolizitarea în administrația publică, Dâncu a afirmat că „ nu e problema că un partid vine la guvernare și-și face proiectul lui de guvernare, ci faptul că a adus oameni care nu erau pregătiți pentru funcție”.

Dîncu a mai spus că există în prezent "o mare ipocrizie", unii dintre membrii de partid fiind transformați peste noapte în prefecți.

„În momentul ăsta este o mare ipocrizie (...) Peste noapte, pe unii din membrii de partid i-am transformat în prefecți (...) Și am spus că s-a lepădat de partid, s-a lepădat de Satana, ca să spunem așa, și dintr-odată a devenit pur. Adică nu mai există discuțiile astea continue legate de sinecuri. Ce facem cu sinecurile, le lăsăm în sistem în continuare? Le lăsăm dacă sunt foarte buni specialiști", a mai afirmat Dîncu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii