Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din 2 decembrie, plata facturii de gaz nu se va mai face la sediul Congaz

ro

12 Oct, 2015 14:19 2850 Marime text
 
Congaz anunță abonații că au venit în sprijinul lor pentru a achita mai simplu facturile de gaze naturale.
 
Astfel, societatea a dezvoltat numeroase modalități alternative pentru plata facturii, astfel are în prezent peste 500 puncte de plată în aria sa de activitate la parteneri bancari, oficii poștale și comercianți.
 
Locațiile partenerilor pentru plata facturii sunt situate în proximitatea locuinței clienților astfel venind în ajutorul lor.
 
Din data de 2 decembrie activitatea de încasare a facturilor de gaze naturale va înceta la sediile companiei. Astfel abonații trebuie să știe că vor putea plăti atât la partenerii bancari cât și la cei non-bancari: agențiile instituțiilor și automatelor bancare ING Bank, BRD Group Societe Generale, Unicredit Bank, Banca Transilvania, comercianții din rețelele Payzone, Paypoint, Westaco, dar și în subunitățile din rețeaua Poștei Române.
 
Însă activitatea în centrele de relații cu clienții ale Congaz va continua să se desfășoare conform intervalelor orare cunoscute și se va rezuma la activitățile de: încheiere contracte gaze naturale, primire cereri acord acces, schimbări titular contract furnizare gaze naturale, încheiere contracte revizii și verificări și alte informații utile.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii