Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIAS-ul s-a lovit de Save&Self

ro

20 Aug, 2011 14:12 2115 Marime text

accident2_68768000_69362700.jpgNoaptea trecută, în jurul orei 23.21, o autospecială a DIAS, condusă de Valentin Boghici, de 32 de ani, agent de poliţie în cadrul DIAS, s-a ciocnit de o maşină a firmei de pază Save&Self Security.

Autospeciala DIAS se îndrepta pe bd. Mamaia, dinspre str. Răscoalei înspre str. Mircea cel Bătrân şi, la intersecţia cu bd. Tomis a intrat în coliziune cu maşina firmei de pază condusă de Cosmin Răzvan Cihodaru, de 23 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui Mihai Paraschiv, agent al Save& Self Security, care a fost transportat la spital, dar nu a fost internat. Autospeciale DIAS se afla în misiune, în căutarea fugarului de la Judecătoria Constanţa.

Update:

Firma de pază Save&Self Security aparţine afaceristului constănţean Valentin Oiţă Bucur. Acesta este mare pasionat de business-uri cu baruri şi cluburi. El deţine cluburile Bellagio, The Bank, Muzette şi restaurantul de manele La Lăutari. Potrivit REgistrului Comerţului, Valentin Viorel Oiţă Bucur deţine părţi sociale în Phoenix Spirit, Muzette Art, Save&Self Security, European Work, Total Security Inter Export, Muzette Escort Service, Total Security International şi Save&Self Holding.

Sursa foto: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • X 21 Aug, 2011 09:11 N-a urmat si o bataie ceva dupa? Pun pariu ca ala de la Save & Self mergea cu avariile puse cum fac ei de obicei.