Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGA a cumpărat 20 de autovehicule pentru munca operativă

ro

23 Aug, 2016 15:19 2088 Marime text
Direcția Generală Anticorupție (DGA) a achiziționat, printr-o procedură de licitație deschisă, 20 de autovehicule pentru investigații, operațiuni sub acoperire și teste de integritate, potrivit unui anunț publicat astăzi în SEAP.
 
În acest sens, DGA a atribuit pe 27 iulie trei contracte de furnizare "autovehicule pentru munca operativă", cu o valoare totală de 1.585.990 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a contractelor a fost prețul cel mai scăzut.
 
Un contract cu o valoare totală finală de 630.490 de lei, fără TVA, a fost atribuit societății Porsche România SRL, un alt contract, de 647.130 de lei, fără TVA, a fost atribuit societății Țiriac Auto SRL, iar al treilea contract, de 308.370 de lei, fără TVA, a fost atribuit Rădăcini Motors SRL.
 
Principala modalitate de finanțare a contractelor este Fondul pentru Securitate Internă (finanțare națională și finanțare externă nerambursabilă). Durata contractelor este de 150 de zile de la data atribuirii acestora.
 
Autovehiculele furnizate trebuie să fie noi, fabricate în anul 2016 și să nu mai fi fost înmatriculate.
 
Direcția Generală Anticorupție este structura specializată a Ministerului Afacerilor Interne pentru prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului ministerului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii