Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluirile unui fost consilier de la Loterie "Aparatul permite trucarea rezultatului".

ro

13 Dec, 2015 07:19 2249 Marime text
 
Scandaluri în lanţ la Loteria Română. Pentru prima oară, joi, 10 decembrie, televiziunea publică nu a difuzat în direct extragerea, lucru care a reînviat teoria potrivit căreia jocurile sunt măsluite, cu ajutorul suflantei şi al softului, scrie pe portalul sau România TV.
 
Sorin Constantinescu, fost consilier la Loteria Română, a spus, ieri, la România TV, că nu se pune problema unei măsluri a jocului la extragerea de joi, dar a arătat că Loteria Română se prăbuşeşte, are echipamente foarte vechi şi îşi pierde credibilitatea. Pe de altă parte,  scriitorul Ion Coja, fost senator, spune că "aparatul permite trucarea rezultatului".
 
"Nu se pune problema unei măsluiri a jocului, a fost o greşeală mare pentru că nu au arătat tragerea şi pe urmă au anunţat rezultatul. Normal că se creează suspiciuni şi oamenii consideră că ceva nu este în regulă. Trebuiau să amâne extragerea până când se remedia defecţiunea. Loteria se prăbuşeşte de vreo 2-3 ani încoace, are echipamente foarte vechi şi merge din ce în ce mai rău. Îşi pierde credibilitatea şi nu e bine", a declarat la România TV, Sorin Constantinescu, fost consilier la Loteria Română.
Sursa text:  România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii