Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Voia să se sinucidă" Dezvăluiri la Judecătoria Constanța despre Alexandra Stan

ro

07 Jun, 2015 00:02 2907 Marime text
 
Alexandra Stan, aflată în plină campanie de promovare cu videoclipul „We Wanna”, are parte de o nouă lovitură din partea fostului ei impresar Marcel Prodan.

Fostul impresar al Alexandrei Stan a făcut joi declarații dure la adresa cântăreţei, la Judecătoria Constanța, în dosarul în care Alexandra l-a acuzat de violență: „Alexandra a început să mă lovească în cap cu picioarele. M-am ferit și am văzut că a tras de volan în dreapta. Atunci am reacționat și am lovit-o cu mâna dreaptă în partea dreaptă a feței, astfel explicându-se leziunile. Alexandra plângea și se uita pierdută în gol, spunea că vrea se sinucidă. A deschis portiera și a vrut să se arunce din mașina. S-a lovit în portieră, am prins-o de mână și am frânat”, a spus Marcel, potrivit PRO TV.

Alexandra s-a grăbit să-l contrazică: „M-a luat de mână și m-a băgat în mașină. În timp ce ne deplasam către Valu m-a lovit de mai multe ori cu pumnul drept. Am intrat în stare de șoc și am vrut să cobor din mașină”. Următorul termen al procesul a fost stabilit pentru data de 5 septembrie.

În doar cateva zile, va avea loc administrarea de probe, si este posibil chiar ca instanta sa ramana in pronuntare si sa ia o decizie. Acest lucru inseamna, cel mai probabil, o pedeapsa pentru Marcel Prodan, care risca amenda penala ori pana la doi ani de inchisoare. In iunie 2013, in timp ce ambii se aflau in masina, Prodan ar fi lovit-o repetat pe Alexandra Stan, cu pumnul in figura, pentru ca a indraznit sa-si ceara banii.




Sursa: stirileprotv.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii