Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluiri de culise Cine şi de ce a agresat-o pe Simona Gherghe înainte de a intra în emisiune

ro

25 Nov, 2013 18:50 3480 Marime text
Statutul de vedetă nu îţi oferă numai avantaje, iar Simona Gherghe a simţit acest lucru pe pielea ei. Prezentatoarea a fost agresată verbal de un bărbat, înainte să intre în direct. Puţin a lipsit ca moderatoarea să nu fie şi lovită, noroc că şase colegi de-ai ei au reuşit să-l imobilizeze pe individ.

-simonagherghe.jpgPrezentă în emisiunea "Dincolo de aparenţe", moderată de Florentina Fântânaru, Simona Gherghe a povestit un episod mai puţin plăcut din cariera ei în televiziune. Vedeta a fost la un pas să fie agresată fizic de un individ cu probleme psihice.
"A venit un bărbat care cred că avea probleme psihice să întrebe de Crin Antonescu. Noi i-am explicat că la platou vin persoane politice, dar în calitate de invitaţi", şi-a amintit Simona.
Povestea însă nu s-a terminat atât de simplu, ba chiar s-a transformat într-un coşmar pentru prezentatoarea "Acces direct". Aceasta a mărturisit că individul a intrat după ea în cabina de machiaj, în timp ce aceasta se pregătea să intre în direct, şi a început să strige tot felul de vorbe la adresa ei. Şase dintre colegii vedetei au reuşit să îl imobilizeze, moment în care jurnalista a fugit din cabină. În încercarea de a scăpa de acel bărbat, aceasta a mai avut parte de un incident neplăcut: s-a împiedicat şi a căzut.
Sursa: libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii