Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluiri ale fostului antrenor despre Simona Halep

ro

02 Jul, 2015 18:15 1244 Marime text
 
Ioan Stan, primul antrenor din cariera Simonei Halep, susţine că se aştepta la eşecul de la Londra deoarece sportiva este într-o evidentă criză de formă. Stan crede că familia are o infleuenţă nefastă asupra Simonei Halep, potrivit România TV.

Ioan Stan este de parere ca Simona Halep este „dirijată" de familia sa, motiv pentru care nu ia întotdeauna cele mai bune decizii.

„Se simte că familia o dirijează, dar nu în direcția care trebuie, pentru că nu sunt oameni din domeniu. Cei din jurul ei trebuie să vadă care este calea corectă pe care trebuie să meargă Simona. Își concediază prea ușor antrenorii, asta nu-i un semn bun. În momentul în care ajungi unde a ajuns Simona Halep, trebuie să accepți ce scrie presa atunci când te critică. O înțeleg că-i este greu, pentru că atunci când te duci la vale și pierzi cum pierde ea, te lovești de toți bolovanii. Trebuie să facă o schimbare repede și eficient, altfel nu va putea controla această cădere", a spus primul antrenor al Simonei Halep pentru Ring, potrivit România TV.



Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii