Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluire "Marea iubire a Angelei Similea a fost şi este Florin Piersic!"

ro

22 Jun, 2011 13:47 10342 Marime text

2-3-angela_similea_florin_piersic_69_d0205b834a.jpgFosta noră a Angelei Similea, Bianca Cristinoiu-Jones, a povestit pentru Libertatea că marea şi unica iubire a fostei sale soacre rămâne Florin Piersic. Fostul ei soţ a tolerat să fie înşelat cu Piersic, dar când a aflat că e înşelat şi cu Surdu, a divorţat, spune ea. Dezvăluirile Biancăi Cristinoiu Jones nu sunt o noutate. Chiar Florin Piersic a vorbit despre amorul său cu Angela Similea.

Conform declaraţiilor Biancăi Cristinoiu- Jones, divorţul Angelei Similea (64 de ani) de Jan Hilgen, survenit la începutul anilor '90, după o căsnicie de 17 ani, a avut la bază şi faptul că cetăţeanul olandez n-a suportat să fie înşelat de soţie şi cu Florin Piersic, şi cu Victor Surdu: "Imediat după divorţul de Angela, Jan ne-a vizitat în SUA pe mine şi pe mama, stând la noi în casă câteva zile. Era tare supărat şi ţin minte că ne-a spus următoarele despre motivele divorţului: «Am suportat faptul că m-a înşelat cu Florin Piersic şi am înţeles- o, pentru că pe Piersic l-a iubit cel mai mult, a fost iubirea vieţii ei. Dar nu mai suport acum să mă înşele din nou cu ţăranul ăsta de Surdu! Îmi merit soarta», se plângea Jan şi avea dreptate. Marea iubire a Angelei a fost şi este Florin Piersic!".

De altfel, pe 16 aprilie anul curent, Libertatea a publicat informaţia privind posibila legătură dintre Angela şi Florin Piersic: "În anii '80, Angela Similea a avut, se pare, o relaţie cu Florin Piersic. În acea perioadă, interpreta era căsătorită cu olandezul Jan Hilgen, iar actorul era însurat cu Anna Szeles. Povestea de dragoste a celor doi a fost de notorietate în lumea artistică a acelor vremuri. Se spune chiar că soţia actorului a sărit la Angela în plină stradă. Scena ar fi avut loc pe Brezoianu, în Bucureşti". Florin Piersic nu a vorbit niciodată în România despre povestea de dragoste dintre el şi Angela Similea. Actorul a făcut însă acest lucru în Republica Moldova, anul trecut, în aprilie, când a fost invitat într-o emisiune a postului Jurnal TV, din Chişinău.

Întrebat de moderatoarea Nata Albot despre relaţia sa cu Angela Similea, Piersic a declarat: "Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeles. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine". Angela Similea a fost sedusă de farmecul lui Florin Piersic. Angela Similea recunoaşte în cartea biografică "Angela - cântec şi rugă", scrisă de Smaranda Jelescu, că a fost fascinată de Florin Piersic şi că relaţia lor a făcut-o să sufere pe Anna Szeles, soţia lui Piersic.

În cartea apărută în 1998, Smaranda Jelescu abordează şi legătura dintre Angela Similea şi Florin Piersic. La întrebarea autoarei "Te simţi în stare să-mi vorbeşti despre alţi bărbaţi de care, să zicem, ai fost fascinată?", Angela Similea răspunde franc: "Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic", la care Smaranda Jelescu a replicat: "Chiar că ştie toată România!". "Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos", îi spunea Angela Similea Smarandei Jebelescu.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii