Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Dezbaterea publică despre dosarul lui Ponta începe să capete accente chiar comice”

ro

19 Aug, 2015 20:42 1159 Marime text
Elena Udrea și-a reluat activitatea pe rețelele de socializare. În acest sens, ironizează modul prin care DNA vrea să pună mâna pe premierul Victor Ponta.

„Dezbaterea publică despre dosarul lui Ponta începe să capete accente chiar comice. Oameni serioşi se adună la TV şi îşi dau cu părerea, cu o morgă serioasă şi de o manieră sentenţioasă, despre implicaţiile acestui caz. Cred că mai marii lumii şi cei de la ambasade se crucesc şi râd cu lacrimi de faptul că numai în România se poate produce un asemenea scandal şi cutremur politic, cu Prim-ministrul în funcţie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau mărunt, de mai puţin de 12.000 de euro (varianta DNA)”, a scris Udrea pe Facebook.
 
„În ţara asta se fură zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe Premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles! Si pentru o presupusa fapta de acum şapte ani, despre care au vorbit până şi copiii în acest timp, nu doar adversarii politici şi presa, deci nu era nimeni care să nu cunoască subiectul în anii aceştia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns...”, a ţinut Elena Udrea să precizeze.

Sursa foto: www.bucurestifm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii