Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbaterea privind încuviinţarea urmăririi penale a lui Borbely a început

ro

11 Mar, 2015 17:29 1391 Marime text
Ședința Camerei Deputaților în care se dezbate și votează raportul Comisiei juridice pe cererea DNA cu privire la încuviințarea începerii urmăririi penale a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului și Pădurilor, a început în urmă cu aproximativ 30 de minute, informează Agerpres.
 

Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis la începutul săptămânii trecute ca raportul pe cazul Borbely să fie dezbătut și votat în această săptămână la propunerea liderilor grupurilor parlamentare.
 
Comisia juridică a Camerei Deputaților a avizat favorabil începerea urmăririi penale în cazul deputatului Laszlo Borbely. Votul în plen este secret cu bile.
 
Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut la începutul lunii februarie sesizarea Camerei Deputaților pentru încuviințarea urmăririi penale în cazul fostului ministru Laszlo Borbely într-un dosar mai vechi. Dosarul acestuia a fost redeschis după ce au apărut elemente noi. Anterior, Parlamentul a respins cererea procurorilor de ridicare a imunității.
 
Conform DNA, deputatul Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului și Pădurilor, este acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de trafic de influență.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii