Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deținutul evadat ieri este de negăsit. Poliția încă nu l-a găsit

ro

15 Aug, 2016 16:58 2717 Marime text

 

Poliţiştii de la Cluj-Napoca nu reuşesc să dea de urma unui deţinut care a fugit ieri din curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Bărbatul arestat preventiv pentru furt din locuinţe, fusese scos la plimbarea regulamentară din curtea IPJ şi a reuşit să evadeze fără să fie văzut, informează Digi 24.

Bărbatul a dispărut în jurul orei 15.30. Arestat preventiv, el a fost scos la plimbare în curtea Inspectoratului de Poliţie. A reuşit să fugă, iar agenţii şi-au dat seama abia când au început să ducă deţinuţii înapoi în celule.

Evadatul are 45 de ani, e originar din Covasna, are 1,75 metri înălțime, păr negru și ochi căprui. Când a fugit purta un tricou de culoare închisă şi blugi. Cei care pot da relaţii sunt rugaţi să sune la 112, potrivit Digi 24.

Reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie cred că evadarea a fost posibilă din cauza lipsei de personal.

Anul trecut, alţi patru deţinuţi au reuşit să evadeze, în timp ce erau în arest preventiv la IPJ Cluj. Poliţiştii consideraţi responsabili au primit alte sarcini. Procurorii au deschis şi un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, dar cazul n-a ajuns încă pe masa judecătorilor, mai spune sursa menționată.

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii