Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanţa Deţinătorii de mijloace de transport pe apă trebuie să transmită certificatul de conformitate

ro

21 May, 2015 11:45 1719 Marime text
Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa invită contribuabilii care deţin nave de sport şi agrement să transmită agenţiilor fiscale certificatul de conformitate eliberat de producătorul ambarcaţiunii, anexat la declaraţia de impunere actualizată.
 
Solicitarea vine ca urmare a abrobării Hotărârii Consiliului Local nr. 264/2014 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2015 prin care navele de sport şi agrement se impozitează diferenţiat în funcţie de numărul de locuri.
 
Astfel, în vederea determinării impozitului aferent acestora, atât persoanele care au declarat mijloacele de transport pe apă sus-menţionate, cât şi cele care urmează să efectueze operaţiunea au obligativitatea depunerii certificatului de conformitate.
 
„Declaraţia fiscală/Decizia de impunere pentru stabilirea impozitului pe mijloace de transport pe apă” poate fi descărcată de pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea “Persoane fizice/juridice”-„Documente declarare” şi poate fi expediată împreună cu documentele justificative adreselor de e-mail: ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii