Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Destinul tragic al unui fotbalist de la Steaua S-a stins din viață la 20 de ani

ro

27 Apr, 2014 13:28 2981 Marime text

Edi Iordănescu, fost antrenor al echipei Steaua, a scris pe contul său de facebook că Denis Penciu, tânăr fotbalist promițător monitorizat de echipa mare a Stelei, a pierdut lupta cu cancerul, anunță prosport.ro.
Tânărul avea doar 20 de ani în momentul tragediei. În anul 2010 a fost remarcat de antrenorul Stelei de la acea vreme, Edi Iordănescu, și a aflat de posibilitatea de a pleca de la juniori pentru a merge la echipa mare. La numai câteva luni, însă, boala lui Denis a fost decoperită și de atunci s-a luptat cu cancerul, renunțând la fotbal. Potrivit sursei citate, boala părea să fie descoperită din timp, tânărul a fost la Instambul pentru tratamente în urma cărora medicii erau optimiști, dar astăzi Denis a cedat.

Iată mesajul complet scris de antrenorul Edi Iordănescu, pe pagina sa de facebook, în memoria lui Denis Penciu:
„Un copil crescut în curtea Stelei a pierdut azi lupta cu boala. Din câte știu eu deja suferise câteva operații  și părinții luptau cu greutățile vieții să strângă banii pentru următoarele operații, însă copilul a obosit să mai lupte. Am un mare regret însă. Undeva, în perioada 2010, urmărind jocurile echipelor de juniori, l-am remarcat pe acest copil și l-am propus pentru echipa mare. Ba mai mult, am și vorbit personal cu el și i-am spus că trebuie să continue să muncească și să fie serios pentru că e în vederile  primei echipe și e posibil să vină pentru niște antrenamente. Sin păcate, la scurt timp am părăsit echipa, iar el a aflat de cumplita boală și nu s-a mai materializat acel pas. Un copil de 20 de ani...Dumnezeu să te odihnească Penciu Denis și să joci fotbal acolo sus dacă aici nu ai mai apucat!”
Sursa foto: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii