Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Desprins din bancuri. Se întâmplă în România În loc să fie astupate, gropile vor fi semnalizate pe hartă pentru a fi ocolite

ro

02 May, 2016 22:12 1833 Marime text
 
Primăria Capitalei îi roagă pe şoferi să anunţe prin intermediul aplicaţiilor de GPS unde sunt cele mai grave gropi din Bucureşti. Primăria nu are suficienţi oameni ca să identifice zonele cu probleme, aşa că s-a făcut o harta online unde vor apărea în timp real cele mai periculoase cratere, potrivit stirileprotv.ro.

Şoferii sunt neîncrezători, în condiţiile în care promisiunile de asfaltare a anumitor străzi nu au fost respectate în trecut.
Această este harta cu toate cele 250 de gropi extrem de periculoase din Bucureşti. În total, de la începutul anului, au fost raportate mai bine de 50.000, însă numai acestea sunt considerate că venind din partea unor utilizatori de încredere.Cu cât mai multe like-uri obţin gropile de la şoferi, cu atât mai grave sunt. Astfel că angajaţii primăriei ar trebui astfel să intervină rapid. Potrivit aceleaşi aplicaţii, în toată ţară utilizatorii au raportat peste 100.000 de gropi de la începutul anului. Aşa că reprezentanţii aplicaţiei se gândesc să extindă harta gropilor şi să o pună la dispoziţia CNADNR se mai arată pe stirileprotv.ro.

Sursa: Stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii