Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperiţi cu unelte de pescuit ilegale şi o captură neînsoţită de documente

ro

06 Nov, 2012 15:19 1187 Marime text
Trei cetăţeni români, care comercializau peşte fără documente legale, respectiv deţineau unelte de pescuit comercial fără a avea autorizaţie au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră.

Luni, în jurul orei 13.30, poliţiştii din cadrul SPF Cernavodă l-au identificat pe raza localităţii Hârşova pe C.D. (44 ani), care oferea 11 kilograme de peşte, fără documente legale.

Peştele, evaluat la 44 de lei, a fost confiscat, iar persoana în cauză a fost sancţionată contavenţional cu suma de 1.000 lei.

Câteva ore mai târziu, la 18.30, poliţiştii din Cernavodă au verificat pe raza localităţii Rasova un atelaj condus de M.G. (37 ani), care transporta o plasă din aţă fără a avea autorizaţie.

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Băneasa l-au identificat în apropierea lacului Oltina pe S.A. (44 ani), care deţinea un prostovol din aţă, fără a avea autorizaţie.

Cei trei sunt cercetaţi pentru deţinerea şi utilizarea la pescuit, de către persoane neautorizate, a uneltelor de pescuit comercial.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii