Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi în județul Tulcea la locuința unui bărbat suspectat de furturi. Ce au găsit polițiștii în casa suspectului (video)

ro

14 Dec, 2017 13:57 3462 Marime text
Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat bănuit de săvârșirea mai mulor furturi de pe raza localității Vișina, județul Tulcea.
 
Potrivit IPJ Tulcea, la data de 14 decembrie a.c, polițiștii tulceni au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza localității Vișina, comuna Jurilovca, la locuința unei persoane de 44 de ani bănuită de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe.

Din invetsigațiile efectuate s-a stabilit că, în perioada anilor 2016 - 2017,  persoana în cauză ar fi pătruns  în 6 locuințe de pe raza localității Vișina de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de 8.000 de lei, constând în bunuri de uz casnic, aparate electrice și ustensile auto.

În urma percheziției domiciliare, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni, aproximativ 70% din bunurile furate.
 
Bunurile urmează a fi predate părților vătămate.
 
Cercetările continuă.  



Sursa foto/video : IPJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii