Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Foto exclusiv! Suspecţii ar fi fost ajutaţi de poliţişti să fure motorină.10 descinderi în Constanţa

ro

23 Apr, 2015 09:15 4450 Marime text
În această dimineaţă, un echipaj de jandarmi din cadrul echipei speciale a Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanţa a descins la o adresă din cartierul Poarta 6 din municipiul Constanţa. Potrivit martorilor, militarii au ridicat de la adresa unei persoane, cunoscută drept “Costică Benzinaru”, mai multe pet-uri pline, cel mai probabil cu benzină.

Conform surselor noastre, dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

În cauză sunt efectuate 10 percheziţii în municipiul Constanţa. 

UPDATE 2, ora 14.12

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciile Judeţene Constanţa, Tulcea, Brăila, Călăraşi şi Ialomiţa, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa efectuează zece percheziţii la mai multe persoane suspecte de implicare în infracţiuni de şi în legătură cu infracţiuni de corupţie săvârşite în Portul Constanţa.

De asemenea, în cadrul acțiunii, ofiţerii DGA, delegaţi să efectueze cercetări în cauză, pun în aplicare 12 mandate de aducere faţă de tot atâtea persoane, dintre care cinci agenţi de poliţie, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi furt calificat, respectiv luare de mită şi abuz în serviciu.

Citeşte Percheziţii în Constanţa. 12 mandate de aducere, dintre care cinci agenţi de poliţie, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi furt calificat

UPDATE 1, ora 11.13

Acţiunea care se află sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În cauză, sunt vizate mai multe persoane bănuite de furt de combustibil din Portul Constanţa. De asemenea, există suspiciunea că persoanele vizate erau ajutate de poliţişti.  Descinderi au avut loc atât la sediul Poliției Port, cât și la locuințele unor suspecți din Poarta 6.
 
În cursul zilei, mai multe persoane vor fi conduse la audieri urmând a fi luate măsurile legale care se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii