Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi acasă la angajatele unei bănci, într-un dosar de înșelăciune

ro

09 Sep, 2016 08:25 1783 Marime text
Încă de la prima oră a acestei dimineți, poliţiştii Inspectoratului Județean de Poliţie Alba, coordonați de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au descins acasă la patru persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 3.200.000 lei, prin săvârșirea infracțiunilor de înşelăciune și delapidare.
 
„La data de 9 septembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi cei ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează patru percheziţii în Zlatna şi localitatea Tăuţi, la domiciliile şi proprietăţile unor persoane bănuite de delapidare şi înşelăciune.
 
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 – 2016, angajatele unei agenţiei bancare, şi-ar fi însuşit sume de bani, depuse de clienţii băncii în conturile personale de depozit.
 
Totodată, acestea i-ar fi indus în eroare pe unii clienţi ai băncii, pentru care nu ar fi efectuat operaţiuni de depunere a banilor în cont sau nu ar fi deschis conturi de depozit pe numele acestora, însuşindu-şi banii şi eliberându-le documente care atestau, în mod fictiv, că sumele de bani au fost depuse în conturile lor şi au fost introduse în circuitul bancar“, explică oamenii legii într-un comunicat.
 
Prejudiciu total cauzat este de peste 3.200.000 lei, în dauna a 108 persoane vătămate.
 
Au fost emise mandate de aducere pe numele celor două femei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii